Kerst 2018

 

Take X-mas home

Kerstavond – 1e – 2e kerstdag

Dit jaar kunnen er weer rijkgevulde tapas schotels in de stijl van het Bar & Kitchen concept afgehaald worden.
Ook is er apart een wildbouillon, hoofdgerecht of dessert te bestellen.

Tapasschotel 16.50 p.p.
Aardappelsalade – Gemarineerde zalm met basilicumpesto – Serranoham – Coppa di Parma – Manchego – Brie met walnoten – Tomaatjes gevuld met kip piri-piri – Gevulde eitjes met tomatenpesto – Chorizo met paté van peper & Jack Daniels – Komkommer met tzatziki en boquerones – Rolletjes gerookte eend met wildmousse – Spiesjes van gemarineerde gamba’s & rivierkreeft – Schuitjes van Galiameloen – Dadels met Mediterraanse kruidenroomkaas – Abrikoosjes met gerookte forelfilet – Gemarineerde olijven en zontomaatjes

Apart te bestellen om het diner compleet te maken:
Wildbouillon met kastanjechampignons en bieslook 3.00 p.p.

Medaillons van hert & wildjus met veenbessen – Winterse groenten garnituur
Aardappeltjes met kruiden en rozemarijn 14.50 p.p.

Chipolatapudding 3.50 p.p.
Ananasbavaroise 3.50 p.p.
Chocoladebavaroise 3.50 p.p.

Het gehele diner is te bestellen voor de prijs van 35.00 p.p.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *